Cilet Jemi

TeleAlba është kompania e parë shqiptare e cila është në transmetime cilësore në kualitet të garantuar. Çdo shërbim i yni do të garantohet më së miri duke pretenduar 99.99% të kohës pa as më të voglën anomali.

2076251666_1368628180

Mbrojtje për klientin!

Kontratat tona me mediat më prestigjoze sot në tregun mediatik shqiptar, do të garantojnë vazhdueshmërinë e sherbimeve tona cilësore. Për momentin ne jemi të parët që do të garantojmë mbrojtjen e konsumatorit në 100% të kanaleve të cilat ne shpërndajmë.

Cilësia e Transmetimit!

Kualiteti që do të ofrohet do të jetë maksimal. Për herë të parë ju do të keni mundësi të prekni sinjalin shqiptar në HD. Investimi në këtë fushë është mjaft serioz nga ana jonë dhe e gjithë vemendja jonë është përqendruar tek ky element duke e ditur që e ardhmja e transmetimeve do të jetë vetem HD.

Iron-Man-3-IMAX-poster1TheWolfofWallStreet_iTunesPre-sale_1400x2100UEFA-Champions-League-2013-2014

maxresdefaultdespicable-me-2-22543-1680x10501372603402_muhtesem-yuzyil-muhtesem-yuzyil-30135833-700-466

Nëse sinjali shpërndahet “SOT” në kualitet HD 1080p nga operatori mediatik sot ne Shqipëri, ëhtë po ky kualitet që ju do të përcillni dhe këtu ne SH.B.A.

Si operojmë:

Zyra jonë është me qendër në 6750 Sylvester St, Philadelphia PA 19149

Qendra jonë teknike gjendet në Tiranë duke garantuar kështu sinjal kualitativ direkt nga operatorët mediatik.

Server-at tanë qëndror të shpërndarjes janë të lokalizuara në Finlandë. Në këtë menyrë ne garantojmë trafikun duke mos krijuar as më te voglin problem teknik. Përmes interkonjeksionit të fibrave optike garantohet stabilitet shpejtësie në trafik të plotë.