Lajme Nga Ne

15/12/2016

Ofertë Speciale deri më 6 Janar 2016

Platforma Televizive Shqiptare TeleALBA është e pranishme ne tregun amerikan përmes cilësisë së garantuar dhe kostos tepër të lirë. Nga kjo ofertë ju përfirtoni jo vetëm cilësi […]
28/08/2016

Ofertë Speciale

Platforma Televizive Shqiptare TeleALBA është e pranishme ne tregun amerikan përmes cilësisë së garantuar dhe kostos tepër të lirë. Nga kjo ofertë ju përfirtoni jo vetëm cilësi […]