Marketing

TeleAlba Marketing

Shërbimi më profesional sot në tregun mediatik shqiptar në Sh.B.A.

Fotolia_6691979_Subscription_XLindigo-post-production-services-3dcaesarspalace-beforeafter

Ne mbulojmë:

  • Studio Vizive & Audio.
  • Regji në produksion Reklame
  • Animim në 3D
  • Montazh
  • Color Correction
  • Post-produksion

Prodhimi i reklamës mund të kryhet në anglisht dhe ne shqip.

Kontakto për të marrë ofertën që përmbush buxhetin tuaj.

Ç’ndodh më pas?
Reklama mund të transmetohet në operatorin mediatik të preferuar nga ju kundrejt tarifave përkatëse që aplikohen nga vetë ai.

Ne mund të ofrojmë ndërmjetësimin tonë për të mundësuar tarifa më konkuruese.

Kontakt Form