Oferte Speciale

Platforma Televizive Shqiptare TeleALBA është e pranishme ne tregun amerikan përmes cilësisë së garantuar dhe kostos tepër të lirë. Nga kjo ofertë ju përfirtoni jo vetëm cilësi por dhe garanci të plota monetare, teknike si dhe mbështetje maksimale.

Çfarë TeleALBA përmban në këte Ofertë:

  1. PAKETA E KANALEVE KRYESORE SHQIPTARE
  2. PAKETA E KANALEVE SPORTIVE
  3. PAKETA E KANALEVE PREMIUM
  4. PAKETA E KANALEVE NDERKOMBETARE
  5. PAKETA E KANALEVE PER TE RRITUR (konroll prindëror)
  6. SHERBIM DHE NE CELULAR OSE TABLETE (ios + Android)
  7. VIDEO ON DEMAND (pa pagesë shtesë)

E gjitha kjo e përfituar përmes OFERTES SPECIALE:

  • $ 20.00 – Shërbim Mujor me parapagim “6 Mujor” ose “1 vjeçar”
  • $ 0.00 – Setup Box nëse migroni nga një tjetër platform, qoftë kjo dhe platform e denoncuar nga ne per “Pirateri Transmetimesh”.

Taksat janë të përfshira.

Tarifa e postimit nuk është e përfshirë.