Television Packages

Show all

12-Months Subcription

$240.00


(Shqip) KJO OFERTE PERFSHIN:
 SET-TOP BOX – FALAS
 ABONIM I PARAPAGUAR PER 1 VIT
 SHERBIM MOBILE (X1) – FALAS
 DERGESE – FALAS
 AKTIVIZIM – FALAS

TeleALBA eshte kompani IPTV shqiptare e cila sherben ne tregun Amerikan dhe kanadez. Permes teknologjise hibride ne garantojme cilesi dhe stabilitet maksimal. Cilesia HD me teleALBA eshte nje tjeter vecori e garantuar tek ne.

Çfare kientet perfitojne me TeleALBA
KANALE TELEVIZIVE SHQIPTARE – me kategorite perkatese (KRYESORE – SPORT – PREMIUM – FEMIJE – ART – KULTURE – MUZIKE – NDERKOMBETARE – ME KOHE LOKALE +6 – PER TE RRITUR
DVR – Deri ne kater kanale ne te njejten kohe dhe ju mund te shikoni nje kanal te 5-te.
EPG – Guide elektronike mbi ate cfare eshte duke u transmetuar dhe transmetime te tjera ne oret dhe ditet ne vijim.
KONTROLL PRINDEROR – Bllokim i kanaleve dhe liste kanalesh te kufizuara per femijet tuaj.
+1 SHERBIM MOBILE – Nje llogari shtese MOBILE ku e gjithe permbajtja mund te shikohet kudo. Pajisjet qe ne mbeshtesin jane iOS – (iPhone – iPAD), Android – (çdo smart phone dhe tablete) dhe Amazon (FireS TV – Fire Stick).

Nese ju deshironi te anulloni sherbimin:
Do te keni mundesi te testoni platformen tone per 14 DITE FALAS. Nese deshironi te anulloni sherbimin, mjafton te riktheni Set-Top Box-in te marre nga ne paraprakisht dhe e gjithe shuma e parapaguar do te rikthehet.
Do te keni mundesi te anulloni ne cdo kohe sherbimin, thjesht ne perllogarisim shumen e shfrytezuar nga ju dhe rikthejme te plote shumen ende te pa-shfrytezuar.

Category: .
Description

Sorry, this entry is only available in Albanian.